Enter Your Slogan Here: Lorem Ipsum Semblar un Simplificat Quam un Skeptic!

subota, 2. prosinca 2017.

PILEĆI BATACI U BEŠAMEL SOSU.. PRSTE DA POLIŽEŠ


Sastojci:
  •     nekoliko čenova belog luka, protisnutih kroz presu
  •     5 kašika senfa
  •     450ml kisele pavlake
  •     1kg pilećih bataka i karabataka
  •     1 kašika ulja             
Priprema:

1. U posudi pomešati pavlaku, senf, ulje, beli luk. Dodati vegetu i so i dobro pomešati.
2. Batake i karabatake umočiti u smesu i ređati u nauljenu tepsiju.
3. Preostalom smesom preliti batake. Tepsiju pokriti folijom i meso peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko 5o minuta.
4. Skinuti foliju i vratiti tepsiju u pećnicu još 10 minuta.
Napomena
Jako jednostavno a ukusno.

0 komentari:

Objavi komentar