Enter Your Slogan Here: Lorem Ipsum Semblar un Simplificat Quam un Skeptic!

četvrtak, 30. studenoga 2017.

TUŽNA ISPOVJEST: SAMO 22 DANA NAKON ŠTO SMO SE VJENČALI MOJ MUŽ JE POGINUO. U DIREKTOM SUDARU NA AUTOCESTI MOJ MUŽ JE NA MJESTU OSTAO MRTAV... NI KRIV NI DUŽAN JE ...



Samo 22 dana nakon što smo se vjenčali moj muž je poginuo. U direktnom sudaru na autocesti moj muž je na mjestu ostao mrtav… ni kriv ni dužan je izgubio život. Imao je samo 24 godine, mnogo smo se voljeli, a ono još gore… bila sam već u četvrtom mjesecu trudnoće. Moji su mi odma govorili da pod hitno abortiram, dok imam vremena, jer svakim danom bi rizik bio sve veći. Govorili su mi da imam tek 19, da je život ispred mene i da će mi biti lakši ukoliko ne budem imala djete. U svoj toj frci, sa samo 19 godina na leđima nisam znala šta trebam uraditi, a šta ne… šta je dobro za mene, a šta, ne… šta želim, a šta ne… Kada je prošlo 7 dana od pogibije mog muža, 7 dana u kojim su mi roditelji kontantno govorili kako treba da zakažem termin za abortus odlučila sam da poslušam roditelje i uradila sam to. Bio je dječak 🙁 i kada se sve završilo, ne znam šta da napišem, a da tu svoju bol opišem na najbolji način. Gubitek te bebe me je više zabolio od gubitka mog muža koji mi je bio sve, prvi i jedini muškarac do tada. Danas imam 36 godina, udala sam se ponovo imam 3 kćerke i izgledam kao sretna i normalna žene, ali ono što osjećam je samo tuga i bol. Nikada nisam prežalila mog muža i nikada sebi nisam oprostila što sam abortirala njegovog sina, nisam niti ću ikada sebi oprostiti.

1 komentari:

Unknown kaže...

Zdravo, ja sam Allison Howarts Nakon što sam godinama bila u vezi s Andersonom, on je prekinuo sa mnom. Pokušala sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud. Željela sam ga toliko dugo zbog ljubavi koju gajim prema njemu , Molio sam ga za sve, obećavao, ali on je odbijao. Objasnio sam svoj problem svojoj prijateljici i ona mi je predložila da umjesto toga kontaktiram kutiju za čaroliju koja bi mi mogla pomoći da bacim čaroliju da ga vratim, ali ja sam tip koji nikada nije vjerovao u čaroliju, nisam imao izbora nego pokušati to, poslala sam mu kutiju s urokom i rekao je da nema problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će mi se bivši vratiti prije tri dana, bacio je čini i iznenađujuće drugi dan, bilo je oko 4 :00 sati nazvao me moj bivši, bila sam tako iznenađena odgovorila sam na poziv i sve što je rekao je da mu je jako žao zbog svega što se dogodilo, da želi da mu se vratim, da me toliko voli. Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu pa smo ponovno počeli živjeti sretno zajedno. Od tada sam sebi obećao da će svatko koga znam tko ima problem u vezi, a? biti od pomoći takvoj osobi, uputiti je na njenu jedinu pravu i moćnu kuću čarolija koja je meni pomogla s mojim problemom. e-pošta: dr.osunbor23@gmail.com možete mu poslati e-poštu ako trebate njegovu pomoć u vašoj vezi. Obećao sam sebi da će svatko koga poznajem imati problem u vezi, a? biti od pomoći takvoj osobi, uputiti je na njenu jedinu pravu i moćnu kuću čarolija koja je meni pomogla s mojim problemom. e-pošta: dr.osunbor23@gmail.com možete mu poslati e-poštu ako trebate njegovu pomoć u vašoj vezi. Obećao sam sebi da će svatko koga poznajem imati problem u vezi, a? biti od pomoći takvoj osobi, uputiti je na njenu jedinu pravu i moćnu kuću čarolija koja je meni pomogla s mojim problemom. e-pošta: možete mu poslati e-poštu ako trebate njegovu pomoć u vašoj vezi.
1) Ljubav
Čarolije 2) Čarolije izgubljene ljubavi
3) Čarolije za razvod?
4) Bračne čarolije
5) Čarolija za vezivanje.
6) Čarolije za raskid
7) Otjerajte bivšeg ljubavnika
8.) Želite biti promaknuti u svom uredu / lutrija
9) Želite zadovoljiti svog ljubavnika
Kontaktirajte ovog velikog čovjeka ako ima? a svaki problem za trajno rješenje
dr.osunbor23@gmail.com

Objavi komentar